KerekMese YouTube Csatorna KerekMese YouTube Csatorna KerekMese a Twitter-en KerekMese YouTube Csatorna

Papírválasztás okosan

Kipróbáltuk, végignéztük, de várjuk a Te véleményed, ötleteidet is!

Vastag papír beszerzése

Műszaki rajzlap

Mi az A4-es műszaki rajzlapot ajánljuk, ami viszonylag vastag (kb. 180gramm), és Pirexben, Tescoban is 20-as csomagban kb. 300Ft-ba kerül. De még jobban jársz, ha kis helyi papírboltban nézed meg, mert ott dipa vagy műszaki rajzlap néven akár fele ennyiért is megkapod!

Fotópapír

A fotópapírok ára és minősége igen tág határok között mozog. Elmondható hogy fotópapírra nyomtatva nagyon szép színes képeket kaphatunk, de ennek meg kell fizetni az árát. Az interneten keresgélve már 1200Ft körül is lehet találni 50db-os, A4-es fotópapír csomagot, de áruházláncokban, bevásárló központokban ennek duplájával is lehet számolni. Tehát a műszaki rajzlap kb. 15Ft/db árához képest a fotópapír 25-50Ft/db áron érhető el.

Vékony papír beszerzése

Fénymásoló papír

A fénymásoló papír általában 80 grammos, szinte átlátszóan vékony, de pl. színezők nyomtatásához tökéletesen megfelel. A legolcsóbb fénymásoló papírt a nagy áruházláncok saját márkás írószerei között találhatsz. Tescoban pl. a saját márkás 500db-os csomag 700-800Ft között van, ami kevesebb, mint 2Ft/lap.