KerekMese paródiák, feldolgozások és Youtube szerzői jogi követelések
KerekMese YouTube Csatorna KerekMese YouTube Csatorna KerekMese YouTube Csatorna KerekMese a Twitter-en

KerekMese paródiák és szerzői jogi követelések

A KerekMese videók szerzői jogi védelem alatt állnak.

A KerekMese tartalmat felhasználó videók elsősorban akkor kerülnek törlésre a YouTube-ról, ha azok a KerekMese fiatal közönsége számára elérhetővé válnak (nincs korhatár beállítás, a cím/meta alapján megjelenik kapcsolódó videóként, megtévesztő az előképe, stb…), és károsak lehetnek a fiatal korú közönség számára, tehát pl. káromkodást, vulgaritást, túlzott erőszakot tartalmaznak.

Ezen kívül a Youtube fair use ajánlásainak megfelelően azon videók is törlésre kerülnek, melyekben túlzott arányban szerepel KerekMese tartalom úgy, hogy azt új üzenettel, értelemmel nem ruházza fel a feltöltő. Itt tipikusan arra lehet gondolni, hogy ha pl. egy 5 perces KerekMese videóba 10db 1 másodperces saját szöveget tesz bele a feltöltő, az nyilvánvalóan nem lesz mások számára szórakoztató, érdekes, értékes tartalom és ez szintén eltávolításra kerülhet.

Továbbá minden esetben törlésre számíthatsz, ha a KerekMese videót teljes egészében újra feltöltöd, vagy több videót vagy részletet összefűzve töltesz fel. Ezek a feltöltések kifejezetten megkárosítják a KerekMese videók készítőit és kivétel nélkül törlésre kerülnek.

Ha a fentiekbe nem esik bele a videód, rendszerünk általában csak bevétel megosztást fog kezdeményezni videód kapcsán.

Ha már paródiát készítesz, legyél igazán kreatív, készíts olyat, amiben nem a káromkodás a “vicces”!

Mit tegyek, ha a KerekMese (Hubitrade Bt) szerzői jogi követelése miatt törölték a videómat?

Kérjük, olvasd el a fentieket!
Bizonyos esetekben lehetőség van rá, hogy magad töröld le videódat, és fiókod visszakapja eredeti státuszát. Írj nekünk (info kukac kerekmese.hu), és írd le pontosan melyik videód (URL) érintett, miért töltötted fel, és visszaállítás esetén 24 órán belül vállalod-e a videó letörlését. Amint lehet, válaszolunk!

  •  
  •  
  •  
  •