Hogyan nyomtass nyomdában színesben?
KerekMese YouTube Csatorna KerekMese YouTube Csatorna KerekMese YouTube Csatorna KerekMese a Twitter-en

Hogyan nyomtass nyomdában színesben?

Sok színes nyomtatásnál már jobban járhatsz, ha nyomdába viszed az anyagokat.

A nyomdában, fénymásoló szalonban történő nyomtatás nagyon jó minőséget tud biztosítani, de egyáltalán nem mindegy, hova viszed a képeket!

Fénymásoló szalonok

A legnagyobb fénymásoló hálózattal csak rossz tapasztalataink vannak: alig-alig fogadnak pendrive-on vitt anyagot, nagyon drága a színes nyomtatásuk, a papír minőségéve általában megfelelő, de a végeredmény elkeserítő. Az A4-es vastag (180gr) papíros nyomtatás 300-600Ft közötti áron elérhető.

Független nyomdai cégek

Jelenleg egyetlen helyet tudunk, amely kiemelkedően jó minőségben és nagyon jó áron nyomtat, ez pedig a Budapest III. kerületi PrintPix nyomda. Itt az A4-es vastag (180gr) papíros nyomtatás 100-200Ft közötti áron elérhető.

Keressük a további ilyen helyeket, írj ha Te is találtál egyet!

Digitális nyomdák

Náluk általában nagyon jó minőségre lehet számítani, de sokszor csak 50-100db-tól vállalnak nyomtatást. A kis példányszám (10-20db) esetén nem annyira kedvezőek az árak, de 100db felett már 50-100Ft/db árral lehet kalkulálni.

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

A kötelező mezők jelölése: *.


*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Egy Hozzászólás

  1. Sziasztok!
    Itt egy jó nyomda a nyugati részről,Sopronból: http://www.bakler.hu/index.html Csak jót hallottam róluk!
    Üdvözlettel: Laci.